Merken

Robotmaaiers van A-merken

Wij beschikken over een selectie robotmaaiers van A-merken. Deze selectie hebben wij samengesteld aan de hand van de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en diversiteit, zodat we voor ieder type tuin en gazon een geschikte robotmaaier met 100% werkingsgarantie aan kunnen bieden. Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken: Husqvarna, Robomow en Ambrogio.

HUSQVARNA

Gemak, comfort en kracht

De robotmaaiers van het Zweedse merk Husqvarna zijn in staat om elke tuin/gazon te maaien, ongeacht het terrein of de complexiteit. De robotmaaiers zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen volledig aangepast worden naar eigen wensen. De robotmaaiers van Husqvarna zijn daarnaast de stilste robotmaaiers op de markt. Ze zijn eveneens het veiligst doordat de messen van de robotmaaiers ver van de rand liggen en de robotmaaiers zijn voorzien van een beveiligingssysteem met 4-cijferige pincode.

Brochures en prijslijsten

Via de www.husqvarna.com kunt u de verschillende brochures en prijzenlijsten bekijken en downloaden. Heeft u de brochure of prijzenlijst liever op papier? Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

Husqvarna bij Grasrobot.nl

Als officieel dealer van Husqvarna hebben wij het complete aanbod robotmaaiers van Husqvarna in ons assortiment. Voor deskundig advies over Husqvarna robotmaaiers bent u van harte welkom in onze vestiging in Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via: +31(0)626396256

ROBOMOW

Een gazon zonder zorgen

De robotmaaiers van Robomow zijn in staat om makkelijk en snel uw tuin/gazon te maaien doordat ze zich goed kunnen redden op ieder terrein en gemakkelijk in gebruik zijn. Daarnaast zijn de robotmaaiers van Robomow voorzien van de nieuwste snufjes waardoor de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Ze kunnen met u communiceren via uw smartphone en ze passen zich volledig aan aan uw tijdsschema.

Brochures en prijslijsten

Via de www.robomow.com kunt u de verschillende brochures en prijzenlijsten bekijken en downloaden. Heeft u de brochure of prijzenlijst liever op papier? Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

Robomow bij Grasrobot.nl

Als officieel dealer van Robomow heeft Grasrobots.nl het complete aanbod robotmaaiers. Voor deskundig advies over Robomow robotmaaiers bent u van harte welkom in onze vestiging in Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via: +31(0)626396256

AMBROGIO

Enjoy your time

Ambrogio is een Italiaans merk dat werkt met respect voor het milieu. De robots werken met een intelligent maaisysteem wat de hoogte van het gras detecteert en op basis daarvan het gazon kort houdt. De autoprogrammatie zorgt ervoor dat het gras enkel wordt gemaaid wanneer het nodig is en ook het toerental wordt automatisch aangepast. Hierdoor wordt onnodige slijtage vermeden en energie bespaard. Ook gazons met een helling kunnen onderhouden worden met een robot van Ambrogio.

Brochures en prijslijsten

Via de www.ambrogiorobot.com/nl kunt u de verschillende brochures en prijzenlijsten bekijken en downloaden. Heeft u de brochure of prijzenlijst liever op papier? Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

Ambrogio bij Grasrobot.nl

Als officieel dealer van Ambrogio heeft Grasrobots.nl het complete aanbod robotmaaiers in zijn assortiment. Voor deskundig advies over Ambrogio robotmaaiers bent u van harte welkom in onze vestiging in Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via: +31(0)626396256