Over ons

Perfect resultaat

Bij Grasrobot.nl vinden we het belangrijk dat u naast een goed onderhouden gazon, gemak, tijd en goede service terugkrijgt voor de investering in een robotmaaier. Wij vervullen daarin de rol van adviseur, leverancier, installateur én deskundige.

Een van onze missies is om u kennis te laten maken met het gemak van een robotmaaier die keer op keer perfect resultaat aflevert in uw tuin/gazon. Het gemak en de tijd die u terugkrijgt voor een robotmaaier onderstrepen wij nog eens met onze installatie- en onderhoudsservice.

Met onze speerpunten streven we de allerbeste service na. We leveren advies op maat, streven 100% tevredenheid na, selecteren alleen robotmaaiers van hoogwaardige kwaliteit en stellen een deskundig team van experts beschikbaar.

Advies

Een belangrijk onderdeel van onze service is advies op maat. Tuinen en gazons kunnen flink van elkaar verschillen. Wij houden daar rekening mee in ons advies zodat we 100% werking kunnen garanderen.

Aanleg

Na de aankoop van een robotmaaier leveren we de robotmaaier bij u op locatie. Indien gewenst kunnen we de robotmaaier dan voor u op locatie aanleggen/installeren voor optimaal resultaat.

Onderhoud

Ook na levering en installatie van de robotmaaiers kunt u op ons rekenen: we verzorgen periodiek het onderhoud van uw robotmaaier en ook bij storingen kunt u rekenen op de service van Grasrobots.nl.

Waarom kiezen voor Grasrobot.nl

Team van experts

Wij zijn een deskundig bedrijf dat u kwaliteit en garantie biedt met onze selectie robotmaaiers én met onze toekomstige ondersteuning en nazorg. Opleidingen, zowel technische als theoretische, zorgen ervoor dat ons team steeds up-to-date is.

Uitgebreide dienst na verkoop

Via dossieropvolging voor zowel uw robotmaaier als vaste installatie, zijn wij in staat u vele jaren professioneel te ondersteunen. Met ons team van experts kunnen wij zowel in onderhoud als in reparaties tot uw dienst staan.

100% tevreden

Wij gaan voor 100% werktevredenheid. Niet tevreden? Dan kan de robotmaaier tot 2 maand na aankoop worden geretourneerd. U krijgt het aankoopbedrag, exclusief de installatiekosten, terug (eventueel verminderd bij opgelopen schade aan de robotmaaier).

Verschillende merken

Wij hebben A-merk robotmaaiers geselecteerd aan de hand van kwaliteit en diversiteit om zo een robotmaaier aan te kunnen bieden die bij u en uw situatie past.